Køle- og tørlager

warehouse1
KØL/FRYS- OG TØRLAGER
Vi har lokalerne der muliggør oplagring og godstransit af selv store varepartier

KøL/FRYS- OG TØRLAGER

Hirtshals Stevedore kan tilbyde oplagring og godstransit af mange forskellige typer varer. Vi har lokalerne, der muliggør oplagring og godstransit af selv store varepartier.

Vores lager er præget af gode forhold, der gør det muligt at finde frem til emnerne hurtigt, når de skal sendes videre. Vi kan hurtigt tage varer og emner ind, ligesom vi hurtigt kan sende dem af sted igen.

Vi opbevarer emner og varer, som har oprindelse eller destination i hele Europa.

Ønsker du godstransit, så kontakt Hirtshals Stevedore!

Både køl/frys- og tørkager
Vores lagerforhold muliggør også oplagring af varer eller emner, som kræver køling. Vores lokaler er driftsikre og desuden forsikrede, hvilket giver sikkerhed for, at der ikke sker tab under oplagring og godstransit hos Hirtshals Stevedore.

Dertil kan vi naturligvis også opbevare stålemner, maskindele og andet, som blot skal stå sikkert i ly for vind og vejr. Centralt beliggende på Hirtshals Havn kan vi desuden sørge for, at varer kan komme hurtigt af sted ved udskibning.

Kontakt Hirtshals Stevedore på telefon +45 96 56 09 23 el. e-mail: uffe@hirtshalsstevedore.dk for at høre nærmere om mulighederne for god og sikker godstransit og oplagring i Nordjylland.