Firmaprofil

I december 2008 kunne Hirtshals Havn tilføje et nyt navn til listen over virksomheder på havnen. Pr. 1. december 2008 er der nemlig kommet et nyt stevedorefirma på havnen.

Firmaet hedder Hirtshals Stevedore ApS og er startet af Uffe B. S. Nielsen, som tidligere har arbejdet for rederiet Faroe Ships afdeling i Hirtshals.

UFFE B. S. NIELSEN SIGER I FORBINDELSE MED OPSTARTEN:

– Hirtshals Stevedore ApS henvender sig som tilbud til havnens virksomheder. Vi klarer last- og losseekspeditioner af skibe på især Hirtshals Havn. Med diverse lossegrej som eksempelvis 18 trucks fra 1,5 tons til 60 tons samt terminaltraktorer og m2 10.000 køle/frysehus, er vi godt rustet til at betjene rederier, shippingvirksomheder og andre af havnens virksomheder. Udover losseekspeditionen har vi desuden udlejning af vikararbejdere til blandt andet løsstuvning af containere.

Uffe B. S. Nielsen har købt udstyret af Faroe Ship og overtaget stevedorevirket på Hirtshals Havn. Hirtshals Stevedore ApS er ikke bundet til nogen bestemt virksomhed, og kan derfor servicere alle. Det er stærk for Hirtshals at have et stevedorefirma, der kan arbejde sammen med alle mæglerne på havnen, så derfor er det en god nyhed, der betyder meget for Hirtshals Havns udvikling som godsknudepunkt i Norddanmark.